Posted in:

Norsktalende guide

Vi tilbyr skreddersydd guiding i Østerrike

© by Arnold Weisz

Vi skreddersyr guidede turer for deg og ditt reisefølge. Vårt mål er å gi deg et godt innblikk i østerriksk natur, kultur og historie.

Vår norsktalende guide tar ikke våre gjester med på faste rundtturer, men skreddersyr et opplegg. Du kommer med ønsket tidspunkt og hva dere ønsker å se og vi setter sammen noen forslag.

Hovedsakelig tilbyr vi guidede turer i det sørøstlige Steiermark, men vi kan også tilby guidede turer noen andre steder i Østerrike. Etter å ha reist landet på kryss og tvers samt bodd flere steder i Østerrike er Arnold også godt kjent i Lungau, Salzburgerland og Mühlkreis, Oberösterreich.

Turguide Arnold Weisz

Arnold er født og delvis oppvokst i Wien, Østerrike men har også bodd ca. 20 år i Norge. For tiden deler han tiden sin mellom Norge og Østerrike. Han har reist verden rundt og besøkt bortimot 70 land samt jobbet som reiseskribent. Arnold vet derfor hva som skal til for å få mest mulig ut av et opphold i et annet land. Arnold er også utdannet kokk og kjøkkensjef og vil derfor kunne gi dere det lille ekstra når det gjelder østerrikske mattradisjoner.

Han har erfaring som turistguide fra Meløy Turistkontor og Svartisen kraftverk i Meløy samt som dykkeguide i Costa Rica, Hellas og Spania.

turforslag-1_small

Det praktiske

Vi stiller gjerne opp som guide om du har eget kjøretøy, eller så kan vi være behjelpelige med å skaffe transport. Vi krever ikke noe minimum antall personer, og stiller gjerne som lokal guide for turbusser.

Prisen på guiding avhenger av tid, transportkostnader og innhold.

Arnold snakker flytende norsk og dessuten tysk, engelsk og svensk.

Se et eksempel på forslag til utflukter >>>>>
Save

Anbefalinger

Vi har haft fornøjelsen af at besøge det smukke Steiermark her i sommer. Dette skønne smukke unikke landskab gør at man kommer tilbage igen, vi var ovenikøbet så heldige at have en fortrinlig guide i Arnold Weisz, som kender hver en krog i det smukke alpeland. Han kørte os rundt så vi kunne opleve det smukke grønne landskab bestående af græskarmarker og vinmarker. Det er en stor fordel at have en specialist som kender alle de små byer og vinområder og kan sin historie, det kan Arnold Weisz. Vi kommer tilbage.
Hilsen Pernille og Leonard, København.

 

Ta kontakt for mer informasjon

Annonser

Tema

Steiermark er kjent som det grønne hjertet i Østerrike. Her er noen forslag til tema for guided turer vi kan tilby i det sørøstlige Steiermark.

Vin & Mat

I denne delen av Østerrike finner man også flere vinområder. Vin interesserte kan besøke vingårder og smake på lokale viner. Vi finner også frem til lokale restauranter eller Buschenschanks hvor du kan nyte smaken av Steiermark.

Historie & kultur

Området er rikt på historie og her finner vi blant annet Riegersburg som er en meget velbevart middelalderborg. I Mureck ved  elven Mur kan du se en flyttende mølle og i Straden en kirke fra 1400-tallet, bare for å nevne noe.

Natur & kulturlandskap

Det finnes utallige vandre- og turstier i området som tar deg gjennom et spennende kulturlandskap og vakker natur.

Del gjerne denne siden