Posted in:

Private guidede turer

© by Maria Kepinski - by kepinski.com

Østerrikespesialisten.no tilbyr private guidede turer på norsk gjennom vår partner WeGuideVienna. Oppdag Østerrike på et autentisk og personlig nivå, sammen med din egen guide.

Opplev de mange historiene om Wien, Hallstatt, Wachau og den andre destinasjonen i trygge og komfortable omgivelser med din egen personlige norsktalende guide. Ikke bare er dette en mer interaktiv og fordypende måte å lære om stedene, men det gir deg også mulighet for en mer fleksibel tilnærming. Du får en omvisning der stedene kan utforskes grundigere og i henhold til dine ønsker. Nyt lærerike samtaler og historier for en minneverdig og unik opplevelse.

Helse og sikkerhet i tider med Covid-19

Covid-19-pandemien pågår fremdeles og det er derfor viktig med noen forholdsregler for å sikre sikkerheten og helsen til alle gjester og andre reisende. For tiden har Østerrike forskrifter om en sosial avstand på minst 1 meter og det er obligatorisk å bruke masker som dekker nese og munn i lukkede offentlige rom, samt butikker, museer, banker og på offentlig transport. Vår partner arrangerer private guidede turer som er organisert for å minimere ubehaget, og guiden gir deg informasjon for å sikre at reglene blir fulgt. På private guidede turer er det ingen samhandling med andre reisende, og guiden er friske på tidspunktet for omvisningen.

Historien om et Keiserrike

Du får et innblikk i Wien og Østerrike gjennom en rolig spasertur i byens gamleby. Omgitt av fantastisk kunst og arkitektur, og med guidens historier  for å veilede deg, bringer vi liv til disse eldgamle monumentene og gjør omvisningen til en minneverdig og unik opplevelse.
Klikk på en dato i kalenderen under for mer info, pris og tilgjengelighet.


Wien, En moderne suksesshistorie

En god fortsettelse av byvandringen «Historien om et Keiserrike». På denne omvisningen tar guiden for seg historien til Østerrike og Wien i nyere tid. Det er en utrolig interessant tur som fremmer en kontrast til det klassiske Wien. Du blir tatt med bort fra de vanlige turiststedene i gamlebyen og med på tur utenfor allfarvei, rett inn i det autentiske moderne Wien.
Klikk på en dato i kalenderen under for mer info, pris og tilgjengelighet.


Historien om det jødiske Wien

Wiens forhold til det jødiske folket er en av de viktigste, men minst delte historiene. Å få et innblikk i hva som skjedde her muliggjør for en større forståelse over de store konfliktene i de siste århundrene. Denne 2 timer lange guidede turen viser de viktigste jødiske stedene i Wien, og en liten pause for å nyte Wiens kafékultur.

Klikk på en dato i kalenderen under for mer info, pris og tilgjengelighet.

Wien, En historie i bilder

We Guide Vienna er stolte over å presentere vår nyeste tur, Wien: En historie i bilder. Vi kombinerer god historiefortelling med flotte bilder og utforsker de beste fotostedene i Wien sammen med Maria, vår profesjonelle fotograf, og Jan, vår profesjonelle historieforteller. Bli kjent med denne vakre byen og med kameraet ditt. Lær å mestre grunnleggende funksjoner på kameraet og / eller telefonen din, øv med forskjellige vinkler og komposisjoner og få forståelse for redigeringsverktøyene.

Klikk på en dato i kalenderen under for mer info, pris og tilgjengelighet.

Vinsmaking i Wachau

Donau slynger seg gjennom en vakker dal og skaper det perfekte mikroklimaet for vinproduksjon. På grunn av de bratte åssidene har vinmakerne gjennom århundrene endret landskapet til et imponerende lappeteppe av bratte vinterrasser. Vinproduksjon kan spores mange hundre år tilbake i tid, og relikvier fra fortiden finner du i hele dalen. Her kan du se historiske landemerker som landsbyer, slott, kloster, kirker, kapeller, minnesmerker, slagmarker og mye mer. Turene kjøres med minibuss fra Wien. Du kan velge mellom 2 ulike turer på henholdsvis 6 og 9 timer.

Klikk på en dato i kalenderen under for mer info, pris og tilgjengelighet.

 • Werfenweng, Vintervandring i Østerrike

  Vintervandring i Østerrike

  Etter å ha vært på utallige vandreturer rundt i hele Østerrike i løpet av vår, sommer og høst prøvede jeg meg også på noen turer til fots om vinteren. Selv om det fleste hiver seg ned slalåmløypene eller suser av gårde i langrennssporet har jeg oppdaget gleden av vintervandring. Det har også mange av turiststedene […]

  Les hele artikkelen

 • ÖBB Railjet på gjennom et vinterlandskap i Østerrike

  Med toget til skisteder i Østerrike

  Østerrikes flyplasser har gode forbindelser til større byer og sentrale togstasjoner. Derfor har vi satt sammen en liste over utmerkede skisteder som er lett tilgjengelige med tog, inkludert litt informasjon om hvordan du kommer deg dit fra flyplassen. Dessuten tilbyr mange skisteder rimelig eller gratis transport, til og fra nærmeste togstasjon med skyttelbuss eller skitaxi. […]

  Les hele artikkelen

 • Utsikt fra panoramaweg i Wienerwald, Niederösterreich, Østerrike

  Høstvandring i Wienerwald

  Wienerwald er et populært vandreområde, særlig for de som bor i Wien ikke langt unna. Dessuten av de som foretrekker skogs- og panoramavandringer, fremfor høyfjellsturer. Selv om utsikten ikke kan sammenlignes med den du får fra 2-3000 meter høye fjelltopper, byr de bølgende åsene i Wienerwald, Niederösterreich på flotte naturopplevelser. Ettersom det meste av området […]

  Les hele artikkelen

 • Utsikten fra Arlingsattel, Pyhrn-Priel, Oberösterreich, Østerrike

  Arlingsattel – Utsiktsrik, familievennlig vandring

  Du kan starte denne vandringen på 2 måter. Enten ved å kjøre opp til litt over 1000 meter over havet, eller slik vi gjorde, som en fortsettelse av juvvandringen gjennom Dr. Vogelgesang Klamm (Se egen artikkel). Oppe på åsen finner du parkeringsplasser som er utgangspunktet for en rekke ulike vandreturer, fra lette til avanserte turer […]

  Les hele artikkelen

Share, , Google Plus, Pinterest,