Posted in:

Topp 10 Wien

Har du aldri vært i Wien tidligere og vil bli kjent med de mest kjente severdighetene, er Gyldendals Topp 10 Wien en god reiseguide.

Bokanmeldelse, Topp 10 Wien, Østerrike

Hele boken er basert på lister av 10. Den starter med de 10 absolutt høydepunktene man bør få med seg i Wien. Videre tar den for seg en mengde andre aktiviteter og steder av interesse. For eksempel 10 utendørsaktiviteter eller 10 nattklubber.

Helt på slutten av boken kommer det noen sider med praktiske tips samt noen lister (jepp, med 10 i hver kategori) over hoteller. I en bok med dette er slik informasjon egentlig overflødig, ettersom det ikke på noen måte gjør utvalget rettferd, i en så stor by som Wien.

Boken kommer med kart på både innsiden av permene og et lite utfoldbart kart ved siden av. Disse er ok som oversiktskart. Vi anbefaler deg likevel å supplementere disse med større kart, hvis du skal finne frem utenfor selve gamlebyen.

Topp 10 Wien har et hendig format og man har klemt mye informasjon inn på sidene. For noen kan skriften være litt liten og bildene er av og til for små til å yte severdighetene noen rettferdighet. På en annen side overlater det også til deg som turist å gjøre deg opp din egen formening – etter å ha vært der og sett med egne øyne.

Tittel: Topp 10 Wien
Veil. pris: 199,- (i norsk bokhandel)
Språk: Norsk
Ant. sider: 160
Forlag: Dorling Kindersley Limited
Utgiver norsk utgave: Gyldendal
Oversetter: Hege Høiby
Utgivelsesår: 2019
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205517974

Bestill boken her

Vi samarbeider med Adlibris hvor du kan bestille via knappen over på deres nettbutikk. Adlibris sine salgsbetingelser gjelder.
Annonser

Share, , Google Plus, Pinterest,