Posted in:

Vinn et 6-dagers Zillertal Superskipass

© by Zillertal Tourismus, Tom Klocker

Vinn et Zillertal Superskipass og nyt skiferien med tilgang til 180 heiser og mer enn 500 kilometer med skiløyper, til en verdi av € 266,50.

Zillertal Superskipass er gyldig fra 07.12.2019 – 19.04.2020 på alle de 535 km optimalt preparerte bakkene og 180 heisene, i de 4 omfattende skiområdene (Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch, Zillertal Arena, Mayrhofner Bergbahnen, Ski- og Gletscherwelt Zillertal 3000) i Zillertal. Superskipass er også gyldig som billett for nesten alle buss- og toglinjer.

For alpinsportentusiaster er Zillertal et ekte skiparadis, og med 180 heiser og mer enn 500 kilometer med løyper er det på ingen måte en overdrivelse. Dessuten er du garantert snø i sesongen. I tillegg til høyden (fra 560 – 3 250 moh.), sikres perfekte løypeforhold ved hjelp av snøkanoner. Snøgarantien tilbys også i Zillertal takket være Hintertux-breen, Østerrikes eneste helårs skiområde. Les mer om hva du kan oppleve i Zillertal.

Bli med i trekningen av et (1)
6-dagers Zillertal Superskipass til en verdi av € 266,50!

Zillertal Superskipass

Vennligst les konkurransereglene. Ved å delta godtar du disse reglene.

Delta ved å simpelthen svare på spørsmålet under.Vinneren vil bli trukket 5. januar 2020, og kontaktet per epost.

  • Zillertal, Tirol, Østerrike

    Fantastiske vinterdager i Zillertal

    Dette var første besøket til Zillertal, en 40 kilometer lang dal som strekker seg sørover fra Inntal (ca. 40 km øst for Innsbruck) til Mayerhofen. Jeg hadde hørt mye fint om denne skiregionen og det skulle vise seg å være enda bedre en ryktene. Snøværet fulgte meg på toget fra Wien første dag, men deretter […]

    Les hele artikkelen

Annonse
Booking.com

Premien er sponset av
Zillertal.at logo