Posted in:

Private omvisninger på norsk

Utforsk sammen med din egen guide i Wien og Østerrike

© by Maria Kepinski - by kepinski.com

Østerrikespesialisten.no tilbyr private omvisninger på norsk gjennom vår partner WeGuideVienna. Oppdag Østerrike på et autentisk og personlig nivå, sammen med din personlige norske guide.

Fordyp deg i de mange historiene om Wien, Hallstatt, Wachau og andre destinasjoner i trygge og komfortable omgivelser, sammen med din personlige norske guide. Ikke bare er dette en mer interaktiv og fordypende måte å lære om stedene, men det gir deg også mulighet for en mer fleksibel tilnærming. Du får en omvisning på norsk der stedene kan utforskes grundigere og i henhold til dine ønsker. Nyt lærerike samtaler og historier for en minneverdig og unik opplevelse.

Autorisert guide og kunsthistoriker

Jan Kepinski fant en morsom måte å bruke sin universitetsutdanning i kunsthistorie på og har guidet reisende i mange land i mer enn ti år. I 2017 gjorde Jan Wien til sitt nye hjem, hvor han har spesialisert seg i kunst og historie.

Dessuten følger Jan en moderne pedagogisk filosofi, som legger vekt på å skape et oppslukende læringsmiljø gjennom underholdning og god historiefortelling. Han er en autorisert guide i Østerrike.

2-timers omvisning for å oppdage Wien

Bli med for å oppdag kulturen, historien og livet i Wien gjennom en hyggelig spasertur i byens gamleby. Guiden tar deg med til kjente og mindre kjente høydepunkter i Wien, og viser deg de beste spisestedene, museene og vinene. En unik introduksjon til Wien venter på deg!

– De mest kjente severdighetene og monumentene i Wiens UNESCO-vernede gamleby Stefanskatedralen, Hofburg, Heldenplatz, Graben og Kärntner Strasse, Operaen.
– Flott historiefortelling om fortid og nåtid, og kontekstuell historie.
– Innsidertips om hvor du skal dra, hva du skal se og hva du skal spise.

I fiaker foran Hofburg, Wien - Private omvisninger på norsk
Foto: Maria Kepinski – mariakepinski.com ©

Bestill omvisningen her

2 timers privat omvisning på Schönbrunn

Den storslåtte keiserlige sommerresidensen Schönbrunn er Østerrikes mest besøkte attraksjon. Bli med på moroa og fordyp deg i Habsburgs historie. Opplev slottets storslåtte rom og få et glimt av hverdagen og aktivitetene til monarkene som bodde der.

Jan tar deg med på en morsom og informativ opplevelse av det keiserlige palasset, eiendommen, familien det huset og dets historie. Selv om informasjonen er rikholdig og dyptpløyende, presenteres den på en balansert måte som gjør omvisningen tilgjengelig for både nybegynnere og erfarne historieinteresserte. Omvisningen tar for seg temaer innen kunsthistorie, biografisk historie, tidlig moderne historie og mye mer.

Utsikten fra takterrassen på Gloriette tilkeiserpalasset Schönbrunn, Wien, Østerrike.
Foto: Arnold Weisz ©
Bestill omvisningen her

2-timers omvisning om Hitler og 2. verdenskrig i Wien

ANNONSE
Booking.com - Spar minst 15 % på din første tur i 2024

Wien, En moderne suksesshistorie

En god fortsettelse av byvandringen «Historien om et Keiserrike». På denne omvisningen tar Jan for seg historien til Østerrike og Wien i nyere tid. Det er en utrolig interessant tur som fremmer en kontrast til det klassiske Wien. Du blir tatt med bort fra de vanlige turiststedene i gamlebyen og med på tur utenfor allfarvei, rett inn i det autentiske moderne Wien.

Et moderne bygg i Wien, Østerrike
Foto: Maria Kepinski – mariakepinski.com ©

Klikk på en dato i kalenderen under for mer info, pris og tilgjengelighet.

Historien om et Keiserrike

Du får et innblikk i Wien og Østerrike gjennom en rolig spasertur i byens gamleby. Omgitt av fantastisk kunst og arkitektur, og med Jans historier bringer disse eldgamle monumentene til live og gjør omvisningen til en minneverdig og unik opplevelse.

Graben i Wien - Private omvisninger på norsk
Foto: Maria Kepinski – mariakepinski.com ©

Klikk på en dato i kalenderen under for mer info, pris og tilgjengelighet.


  • Mostviertel, Niederösterreich, Østerrike

    Mostviertel Panaromavei

    Mostviertel regionen ligger mellom Donau og Alpene. Det relativt kuperte landskapet av bølgende åser er for det meste dekket av landbruk. Men jeg var ikke her for å lære mer om landbruk men for å nyte den flotte naturen. De lokale turistkontorene og regionens næringsliv har gått sammen og laget en såkalt panoramavei – Panoramahöhenweg. […]

    Les hele artikkelen

  • Schladming

    Schladming – Mye vintermoro i og utenfor skibakkene

    Skikjøring både dag og kveld Schladming tilbyr 123 km med bakker fordelt på fire sammenhengende skiområder: Planai, Hochwurzen, Hauser Kaibling og Reiteralm. Det vakre skistedet midt i de østerrikske Alpene er et perfekt valg for skiløpere på alle nivåer og med alle preferanser. Enten du foretrekker brede carvingløyper, utfordrende kulekjøringbakker eller flombelyste bakker for kveldskjøring, […]

    Les hele artikkelen

  • Vienna Residence Orchestra i Palais Auersperg, Wien

    Herlig konsert med Wiener Residenz Orchester

    Når du besøker Wien, bør du oppleve en av byens mest berømte attraksjoner: klassisk musikk. Derfor fikk vi med oss en hyggelig, intim kammerkonsert en lørdag kveld på Auersperg-palasset, et vakkert sted for klassiske musikkforestillinger i sentrum av byen. Wienermusikk, opera og ballett Det var en herlig opplevelse med både klassisk wienermusikk, opera og ballett. […]

    Les hele artikkelen

  • ÖBB Railjet på gjennom et vinterlandskap i Østerrike

    Med toget til skisteder i Østerrike

    Østerrikes flyplasser har gode forbindelser til større byer og sentrale togstasjoner. Derfor har vi satt sammen en liste over utmerkede skisteder som er lett tilgjengelige med tog, inkludert litt informasjon om hvordan du kommer deg dit fra flyplassen. Dessuten tilbyr mange skisteder rimelig eller gratis transport, til og fra nærmeste togstasjon med skyttelbuss eller skitaxi. […]

    Les hele artikkelen

Share, , Google Plus, Pinterest,