Nyhetsbrev

© by Arnold Weisz

Få inspirasjon til din neste Østerrike reise! Abonner på vårt nyhetsbrev.

Østerrike Spesialistens nyhetsbrev som kommer maks én gang i måneden med reisetips, om konkurranser eller nyheter (Vi sender ikke noe spam!).

Epost adressen din blir kun brukt til dette formålet.

Vi bruker MailChimp som vårt nyhetsbrev plattform. Når du klikker på «Meld meg på» godtar du at informasjonen du gir oss, dvs. din epost adresse, vil bli overført til MailChimp for prosessering i henhold til deres regler for personvern. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet.

Tjenesten er gratis og du kan når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på linken “stoppe abonnement” som du finner nederst i nyhetsbrevene du mottar.

 


  • Oppdag Østerrikes koseligste landsbyer, som for eksempel Straden i Steiermark sett fra dalen

    Posted in:

    Oppdag Østerrikes koseligste landsbyer

    Når du reiser i Østerrike, er byer som Salzburg og Wien uunngåelige. Men for å lære mer om landet, bør du også besøke noen av Østerrikes koseligste landsbyer. Her finner du det sanne hjertet og sjelen til Østerrike. Heiligenbrunn Heiligenbrunn i Burgenland er kjent for sin såkalte “kellerviertel” som du finner i vingårdene rundt landsbyen. […]

    Les hele artikkelen

  • Linsesalat med paprika og gresskarfrøolje - oppskrifta fra Østerriksespesialisten

    Posted in:

    Linsesalat med paprika og gresskarfrøolje

    Linser har vært kjent helt fra steinalderen. Det finnes mange sorter linser. Størrelse og farge, alt fra grønne, gule og brune til røde. Linser er svært næringsrik mat og er rike på mineraler, protein og fiber. I Wien kunne man finne linsesalat på menyen til ølhusene allerede på 1700-tallet. Linsesalat dukker fortsatt opp i utallige […]

    Les hele artikkelen

  • Marillenknödel - aprikosknødel

    Posted in:

    Marillenknödel

    Kulinariske tradisjoner utvikler seg ofte til regionale eller nasjonale spesialiteter. De avslører mye om sjelen til et land, som for eksempel åpenheten for andre kulturer. Dermed kan en opprinnelig kinesisk frukt (aprikos) kombineres med et planteprodukt fra Sørøst-Asia (sukker) og en tilberedningsmetode fra Böhmen (knödel), for å bli en matkulturell klassiker i Østerrikes. Det antas […]

    Les hele artikkelen

Annonser