Nyhetsbrev

© by Arnold Weisz

Få inspirasjon til din neste Østerrike reise! Abonner på vårt nyhetsbrev.

Østerrike Spesialistens nyhetsbrev som kommer maks én gang i måneden med reisetips, om konkurranser eller nyheter (Vi sender ikke noe spam!).

Epost adressen din blir kun brukt til dette formålet.

Vi bruker MailChimp som vårt nyhetsbrev plattform. Når du klikker på «Meld meg på» godtar du at informasjonen du gir oss, dvs. din epost adresse, vil bli overført til MailChimp for prosessering i henhold til deres regler for personvern. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet.

Tjenesten er gratis og du kan når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på linken «stoppe abonnement» som du finner nederst i nyhetsbrevene du mottar.

 


  • Kitzsteinhorn, Salzburgerland, Østerrike

    Posted in:

    Pur snøglede på Kitzsteinhorn

    Fjellet Kitzsteinhorn med sine 3203 m ikke særlig mye lavere enn Østerrikes høyeste, Grossglockner med sine 3798 m. Dette garanterer spektakulære opplevelser sommer som vinter. Dette er en av skistedene i Østerrike som åpner for sesongen først – vanligvis i oktober. 77 kilometer med løyper står til rådighet for alt fra nybegynnere til eksperter. Sistnevnte […]

    Les hele artikkelen

  • vanillekipferl

    Posted in:

    Vanillekipferln

    Selv om de fleste bakeriutsalg har vanillekipferl i sortimentet sitt, er det noe spesielt å bake dem selv. Da kommer duften av jul når lukten av vanilje og bakst fyller rommene. Ingredienser: 160 g smør 50 g melis 70 g malte valnøtter 200 g mel 3 ss vaniljesukker Fremgangsmåte: Rør smør, melis og vaniljesukker godt sammen. […]

    Les hele artikkelen

  • backhendelsalat, oppskrifter fra Østerrike Spesialisten

    Posted in:

    Panert kylling med potetsalat

    Panert kylling har stått på menyer i Wien siden 1800-tallet og er fortsatt populært. Hemmeligheten i denne deilige retten ligger faktisk ikke i kyllingen, men i potetsalaten. Denne potetsalaten er for øvrig også populært å servere i Wien med andre retter som Wienerschnitzel eller pølsesalat (Wurstsalat). For 2 pers. 2 kyllingbryst ½ ts salt ½ […]

    Les hele artikkelen

Annonser