Posted in:

Private omvisninger på norsk

Utforsk sammen med din egen guide i Wien og Østerrike

© by Maria Kepinski - by kepinski.com

Østerrikespesialisten.no tilbyr private omvisninger på norsk gjennom vår partner WeGuideVienna. Oppdag Østerrike på et autentisk og personlig nivå, sammen med din personlige norske guide.

Fordyp deg i de mange historiene om Wien, Hallstatt, Wachau og andre destinasjoner i trygge og komfortable omgivelser, sammen med din personlige norske guide. Ikke bare er dette en mer interaktiv og fordypende måte å lære om stedene, men det gir deg også mulighet for en mer fleksibel tilnærming. Du får en omvisning på norsk der stedene kan utforskes grundigere og i henhold til dine ønsker. Nyt lærerike samtaler og historier for en minneverdig og unik opplevelse.

Autorisert guide og kunsthistoriker

Jan Kepinski fant en morsom måte å bruke sin universitetsutdanning i kunsthistorie på og har guidet reisende i mange land i mer enn ti år. I 2017 gjorde Jan Wien til sitt nye hjem, hvor han har spesialisert seg i kunst og historie.

Dessuten følger Jan en moderne pedagogisk filosofi, som legger vekt på å skape et oppslukende læringsmiljø gjennom underholdning og god historiefortelling. Han er en autorisert guide i Østerrike.

2-timers omvisning for å oppdage Wien

Bli med for å oppdag kulturen, historien og livet i Wien gjennom en hyggelig spasertur i byens gamleby. Guiden tar deg med til kjente og mindre kjente høydepunkter i Wien, og viser deg de beste spisestedene, museene og vinene. En unik introduksjon til Wien venter på deg!

– De mest kjente severdighetene og monumentene i Wiens UNESCO-vernede gamleby Stefanskatedralen, Hofburg, Heldenplatz, Graben og Kärntner Strasse, Operaen.
– Flott historiefortelling om fortid og nåtid, og kontekstuell historie.
– Innsidertips om hvor du skal dra, hva du skal se og hva du skal spise.

I fiaker foran Hofburg, Wien - Private omvisninger på norsk
Foto: Maria Kepinski – mariakepinski.com ©

Bestill omvisningen her

2 timers privat omvisning på Schönbrunn

Den storslåtte keiserlige sommerresidensen Schönbrunn er Østerrikes mest besøkte attraksjon. Bli med på moroa og fordyp deg i Habsburgs historie. Opplev slottets storslåtte rom og få et glimt av hverdagen og aktivitetene til monarkene som bodde der.

Jan tar deg med på en morsom og informativ opplevelse av det keiserlige palasset, eiendommen, familien det huset og dets historie. Selv om informasjonen er rikholdig og dyptpløyende, presenteres den på en balansert måte som gjør omvisningen tilgjengelig for både nybegynnere og erfarne historieinteresserte. Omvisningen tar for seg temaer innen kunsthistorie, biografisk historie, tidlig moderne historie og mye mer.

Utsikten fra takterrassen på Gloriette tilkeiserpalasset Schönbrunn, Wien, Østerrike.
Foto: Arnold Weisz ©
Bestill omvisningen her

2-timers omvisning om Hitler og 2. verdenskrig i Wien

ANNONSE
Booking.com - Spar minst 15 % på din første tur i 2024

Wien, En moderne suksesshistorie

En god fortsettelse av byvandringen «Historien om et Keiserrike». På denne omvisningen tar Jan for seg historien til Østerrike og Wien i nyere tid. Det er en utrolig interessant tur som fremmer en kontrast til det klassiske Wien. Du blir tatt med bort fra de vanlige turiststedene i gamlebyen og med på tur utenfor allfarvei, rett inn i det autentiske moderne Wien.

Et moderne bygg i Wien, Østerrike
Foto: Maria Kepinski – mariakepinski.com ©

Klikk på en dato i kalenderen under for mer info, pris og tilgjengelighet.

Historien om et Keiserrike

Du får et innblikk i Wien og Østerrike gjennom en rolig spasertur i byens gamleby. Omgitt av fantastisk kunst og arkitektur, og med Jans historier bringer disse eldgamle monumentene til live og gjør omvisningen til en minneverdig og unik opplevelse.

Graben i Wien - Private omvisninger på norsk
Foto: Maria Kepinski – mariakepinski.com ©

Klikk på en dato i kalenderen under for mer info, pris og tilgjengelighet.


 • Dachstein Skywalk, Steiermark, Østerrike

  Spektakulære Dachstein Skywalk

  Du kan selv avgjøre om de har rett eller ikke. Ta gondolbanen opp til Hunerkogel og ta inn utsikten fra 2700 m høyde. Den første plattformen ble satt opp like ved gondolbanen, men etterhvert har det også kommet en nyere skywalk litt lenger bort i den loddrette fjellveggen. Trappen ut i intet For å komme […]

  Les hele artikkelen

 • Sackenwiesensee, Steiermark, Østerrike

  Sackenwiesensee – halvdagsvandring i Hochschwab

  Vi befinner oss i det nordøstlige Steiermark, i regionen Hochsteiermark. Hochschwab er et paradis for alle som elsker natur og eventyr med storslåtte fjellturer, sjeldne alpine urter og et rikt dyreliv. Vandreturen fra Bodenbauer til Sackenwiesensee starter i et dalføre, som er en slags sidedal til Mürztal hvor du finner Semmering Schnellstraße S6. Fra Bodenbauer til […]

  Les hele artikkelen

 • Kafé

  Kafékultur i Østerrike

  Tyrkerne etterlot seg visstnok en del sekker kaffebønner, som wienerne snart skapte en egenartet kultur av. Helt sikkert er det iallfall at armenieren Johannes Theodat åpnet en av de første kaffehusene i 1685. Kafékultur Dette var starten på en av Wiens store varemerker, nemlig byens kafékultur. Den gang mange bodde i små leiligheter som det […]

  Les hele artikkelen

 • Mostviertel, Niederösterreich, Østerrike

  Vårutflukt langs Mostviertel Panaromavei

  Mostviertel regionen ligger mellom Donau og Alpene. Det relativt kuperte landskapet av bølgende åser er for det meste dekket av landbruk. Men jeg var ikke her for å lære mer om landbruk men for å nyte den flotte naturen. De lokale turistkontorene og regionens næringsliv har gått sammen og laget en såkalt panoramavei – Panoramahöhenweg. […]

  Les hele artikkelen

Share, , Google Plus, Pinterest,