Posted in:

Annonsørinnhold & Sponset innhold

Vi aksepterer informative reiserelatert annonsørinnhold og sponset innhold fra turistmyndigheter, destinasjoner og reiselivsvirksomheter. Virksomheter som leverer tjenester til forbrukere som bagasjeprodusenter, valutatilbydere og leverandører av utendørs- og turbekledning er også velkommen til å presentere sine produkter i form av 300-600 ord lange artikler samt bilder.

Fortell din historie

Storytelling er et av de mest effektive verktøyene du har i markedsføring. Denne formen for markedsføring er spesielt egnet for destinasjonsmarkedsføring.

Forskjellen mellom annonsørinnhold og sponset innhold er;

Annonsørinnhold; du kan lager selv innholdet som publiseres.
Sponset innhold; du lar våre ansatte produsere innholdet for deg.

Begge alternativene blir produsert i samsvarer med utseendet, utformingen og innholdet på våre nettsteder.

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold er unike reklameartikler som er betalt for og produsert av en ekstern virksomhet for reklameformål. Vi publiserer annonsørinnhold der du kan promotere ditt merke, produkt eller tilbud i form av en redaksjonell historie med bilder.

Du kan bruke annonsørinnhold til å:

– Lanseringen av et nytt produkt eller en nyskapende tjeneste
– Vise frem virksomheten eller attraksjonene dine
– Vise frem tilbakemeldinger fra noen av dine mest fornøyde kunder

Vi publiserer innholdet ditt, merket «Annonsørinnhold», i tilknytning til avtalte sider/artikler og i et format som samsvarer med utformingen og følelsen av våre nettsteder.

Sponset innhold

Våre medarbeidere produserer innholdet ditt, og sørger for samme oppmerksomhet til detaljer som vi gir vårt redaksjonelle materiale. Som sponsor har du innflytelse på hvilket innhold vi produserer, men deltar ikke i produksjonen av innholdet.

Sponset innhold blir gjort engasjerende og med et personlig preg. Derfor er denne typen annonser svært delevennlige og perfekte for Facebook.

Vi publiserer innholdet ditt, merket «Sponset innhold», i tilknytning til avtalte sider/artikler og i et format som samsvarer med utformingen og følelsen av våre nettsteder. Vi forstår også at det er viktig med DoFollow-backlinks og du må gjerne ta med slike i artikkelen/innholdet ditt.

Under ser du et eksempel på hvordan ditt annonsørinnhold eller sponsede innhold vil kunne se ut.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Share, , Google Plus, Pinterest,