Posted in:

Youth Hotel Mauser – det perfekte stedet å nyte de østerrikske Alpene

© by Arnold Weisz

Den historiske byen Mauterndorf ligger midt i naturens vidunderlige bakteppe. Med sin beliggenhet midt i de østerrikske Alpene, er stedet perfekt for familieferien deres.

Den idylliske landsbyen Mauterndorf, i Lungau-regionen ved de sørlige Salzburgerland, er det perfekte stedet å nyte de østerrikske Alpene. Youth Hotel Mauser passer perfekt inn i disse omgivelsene. Hotellet Mauser-Mühltaler holder til i en 1500-tallsbygning midt i det historiske Mauterndorf, og du finner nesten alt du trenger for en hyggelig ferie rett utenfor døren.

Youth Hotel, Apartment House og Villaen

Mauser-familien tilbyr et bredt utvalg av overnatting. I hovedbygningen til Mauser-Mühltaler kan du velge mellom 2- til 10-sengsrom. Dette er også hvor måltider blir servert hvis du velger å inkludere det. I Apartment House bak hovedbygningen, med utsikt over det omkringliggende landskapet, kan du bo i leiligheter som er fullt utstyrt med separat stue / kjøkken. Sist men ikke minst, “Die Villa” er et usedvanlig sjarmerende og moderne gjestehus. Det ligger noen få hundre meter fra hovedbygningen. Likevel har du rikelig med fasiliteter til å slappe av i. Som blant annet et romslig velværeområde, med badstue, dampbad, solarium og stille rom. Når du har funnet deg til rette hos Mauser-Mühltaler, er det på tide å bruke ferietiden din til det du synes er mest morsomt.

Klikk på bildene for å se dem større >>

Mange morsomme aktiviteter

Mauterndorf, midt i Østerrikske alper er den perfekte setting for en aktiv utendørsferie. Om sommeren er det mange turstier i området egnet for alle, fra familier med småbarn til erfarne turgåere. Videre er regionens fantastiske alpelandskap en fantastisk vakker kulisse for sykkelturer. Enten du sykler innover i dalen Tweng for å nyte fjellandskapet, eller om du besøker noen av de nærliggende idylliske landsbyene som St. Margarethen og Mariapfarr, er du alltid omgitt av herlig utsikt. Ikke gå glipp av severdighetene like utenfor døren til Youth Hotel Mauser. Middelalderborgen, Burg Mauterndorf er også vel verdt et besøk, og bare en 10-minutters spasertur unna. Idyllisk Mauterndorf er også endestasjonen til Taurachebahn, et nostalgitog som tar deg og familien din på en hyggelig tur gjennom Lungau til Tamsweg. Her kan du shoppe litt eller kanskje slappe av på kafé med en himmelsk østerriksk kake. På den annen side, hvis du bestemmer deg for å ta en rolig ettermiddag, er det også mye å finne ved Youth Hotel Mauser.

Familievennlig

Youth Hotel Mauser tilbyr også mange aktiviteter. Hvis du liker sport, har de en fotballbane, sandvolleyballbane og trampoliner. Videre har det familiedrevne hotellet et godt utvalg av innendørsaktiviteter, for eksempel to bordtennisbord, airhockey, fotballspill, dart og et stort rekreasjonsrom, ideelt for danse- eller spill kvelder. Å kjede seg er ikke et alternativ.

Les mer om hotellet og bestill her!

 

Dette er kommersielt innhold laget av Østerrike Spesialistens annonseavdeling for Youth Hotel Mauser.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Gi oss beskjed om du finner at denne eller andre annonser er dårlig merket.

 • På fjelltur til Speiereck, Salzburg, Østerrike

  Posted in:

  På fjelltur til Speiereck

  Vi er i Lungau regionen i Salzburgerland. Dette er en av mine favorittfjellturer i Østerrike. Vi har knapt forlatt dalbunnen, på vei opp fjellet i gondolheisen, før vi får en forsmak på hva som venter. Utsikten som vokser frem etterhvert som vi kommer opp i høyden er helt fantastisk, og bedre skal det bli. Utgangspunktet […]

  Les hele artikkelen

 • Posted in:

  Høyt og lavt i herlige Lungau

  Vi har lært å kjenne denne regionen ganske godt gjennom de mange besøkene våre i løpet av de siste 20 årene. Den rundt 1000 km2 store regionen Lungau ligger i det sørøstlige hjørnet av delstaten Salzburg, mer eller mindre midt i Østerrike. Det vi liker best med Lungau er de utallige aktivitetsmulighetene som finnes. Her […]

  Les hele artikkelen

Share, , Google Plus, Pinterest,