© by Arnold Weisz

Om oss

Vår reiseguide (nettportal østerrikespesialisten.no) er for alle som er interessert i Østerrike som et reisemål, og vil vite mer om landets natur, arkitektur og kultur.

Vårt mål er å være den best informasjonskilden om Østerrike ved å:

– Inspirere deg gjennom personlige fortellinger og bilder
– Gi deg opplevelser sett fra ulike synsvinkler
– Formidle deg fakta og nyttige opplysninger

Vi vil selvfølgelig ta for oss de mest kjente stedene og severdighetene i Østerrike, men vi skal også finne de mer bortgjemte perlene.

Formålet med reiseguiden østerrikespesialisten.no er å vekke reiselysten og gi deg inspirasjon ved presentere forskjellige reisemål, ulike aktiviteter samt tips for hyggelige og innholdsrike turer til Østerrike.

Vi har årelang personlig erfaring både fra Østerrike og turistbransjen generelt, slik at vi kan gi deg utførlig informasjon. Ikke bare om de mest populære reisemålene og attraksjonene men også om noen «bortgjemte perler».

Våre skribenter og fotografer reiser jevnlig rundt i Østerrike for å finne interessante steder og fotografere. Vi samarbeider også med lokale krefter for å kunne holde oss oppdatert på hva som skjer, og på ting som kan være av interesse for besøkende fra Norge.

Eier og driver

Østerrikespesialisten er nettsted og reiseguide eiet og drevet av kommunikasjonbyrået;

Monduma AS – Org.nr. NO 914763339 MVA

Våre skribenter og fotografer

Journarlist Ana Lucia Marcos hos ØsterrikeSpesialisten

ANA LUCIA MARCOS

Ana Lucia har reist verden over, men falt fullstendig pladask for Østerrike. Hun elsker det dramatiske fjellandskapet, de fototastiske sjøene og de heftige ridderborgene. Dessuten, en real wienerschnitzel står alltid på menyen når hun farter rundt og utforsker alpelandet. Hun er også ansvarlig for vårt nettsted på portugisisk ViajeAustria.

 

Journalist Arnold Weisz hos ØsterrikeSpesialisten

ARNOLD WEISZ

Arnold har reist verden rundt og besøkt bortimot 70 land. Som halvt østerriker (den andre halvparten er norsk) kjenner han landet meget godt. Arnolds uovertrufne pasjon for kaker gjør ham til en perfekt reiseskribent om Østerrike. Arnold har 15 års fartstid som journalist og redaktør hos blant annet: X-Ray Dive Magazine og Dykking.

Journalist Ricardo Feres hos ØsterrikeSpesialisten

RICARDO FERES

Profesjonell fotograf og spesialist på 360° foto. 20 år med natur eventyr har blant annet brakt ham til Andesfjellene og de sveitsiske Alpene. Ricardo har vært på ekspedisjoner i Patagonia, syklet på vulkaner på Hawaii og dykket med Manta utenfor Brasil. Bildene hans har vært brukt i 3 bøker. Se mer av portfolioen hans på ricardoferes.com.

 

Annonsér hos Østerrikespesialisten

Vi tilbyr annonsering på hele reiseguiden vår. Vår målgruppe er alle nordmenn som er interessert i Østerrike som reisemål.

Få alle detaljene om annonseringsmulighetene vi tilbyr her.

Ta kontakt med oss, helt uforbindtlig, på epost: post@osterrikespesialisten.no for mer info og priser.