Ansvarsfraskrivelse

Ethvert ansvar for eventuelle skader som følge av tilgang til og bruk av denne nettsiden, blir uttrykkelig avvist av Monduma AS/østerrikespesialisten.no. Det er ingen garanti for at denne nettsiden er feilfri eller fri for tekniske problemer. Selv om Monduma AS/østerrikespesialisten.no forsøker å holde innholdet på denne nettsiden så oppdatert og fullstendig som mulig, kan det ikke garanteres om nøyaktigheten, gyldigheten, fullstendigheten eller aktualiteten til informasjonen som publiseres på denne nettsiden, eller som denne nettsiden gir tilgang til. Monduma AS/østerrikespesialisten.no påtar seg intet ansvar i denne forbindelse.

Monduma AS/østerrikespesialisten.no forbeholder seg retten til å endre informasjonen som legges ut på eller via denne nettsiden, inkludert denne ansvarsfraskrivelsen, og dette når som helst og uten varsel. Det anbefales derfor at du regelmessig besøker disse nettsidene og denne ansvarsfraskrivelsen.

Alle rettigheter vedrørende informasjonen på nettsiden, inkludert immaterielle rettigheter, tilhører Monduma AS/østerrikespesialisten.no. Det er ikke tillatt å publisere, reprodusere eller å forandre hele eller deler av informasjonen på denne nettsiden, uten et samtykke fra Monduma AS/østerrikespesialisten.no.