Posted in:

Opplev nyttårskonserten i Wien – Søk om et smålån!

Er du en av dem som alltid får med seg nyttårskonserten fra Wien første nyttårsdag? Kanskje du til og med pynter deg og tar noen dansetrinn over stuegulvet! Nyttårskonserten fra Wien har blitt sendt siden 1939. Alle kan få billetter. De kommer i flere prisklasser, men for å få tildelt ønsket billett må du legge inn en søknad på nettsiden til wienerfilharmonikerne.

Billetter, nytt antrekk og reise er unektelig ikke gratis, selv om det ikke trenger å være så veldig dyrt. Har du lyst til å oppfylle drømmen, men mangler litt på kontoen, kan et smålån være løsningen du ser etter.

En nyttig sammenligningstjeneste

Når du skal finne et smålån som er perfekt for deg, kan det være lurt å dra nytte av en sammenligningstjeneste. Da sparer du nemlig tid. Du skjønner, en sammenligningstjeneste som, for eksempel, Matchbanker.no, har gjort det meste av jobben for deg. Her finner du oppdaterte og oversiktlige lister over potensielle långivere og de ulike lånene som tilbys.

Det eneste du har å gjøre er å sende inn en søknad til de bankene du synes tilbyr de beste betingelsene og vilkårene for deg. Matchbanker lenker også til de enkelte långiverne så du kan finne søknadsskjemaene. Så sparer du enda mer tid.

Den effektive renten og andre kostnader

Når du søker om et smålån vil du oppleve at tilbudene du mottar inneholder en rente. Denne renten finnes det to typer av. Den ene er den nominelle renten, det banken tar seg betalt. Den andre typen kalles effektiv rente. Dette er den nominelle renten + etableringsgebyr + termingebyr. Enkelt sagt er den effektive renten selve kostnaden for lånet ditt. Derfor er det viktig at den er så lav som mulig.

Nedbetalingstid er den tiden du bruker på å betale ned lånet ditt. Avhengig av størrelsen på lånet ditt, kan dette dreie seg om alt fra noen få måneder til fem år. Renten løper hele tiden, så desto fortere du klarer å betale ned lånet ditt desto mindre rentekostnader blir det. De fleste långivere lar deg betale inn hurtigere enn den inngåtte avtalen uten at dette koster deg noe ekstra.

Søknadsprosessen for smålån

Etter at du har fylt ut og sendt inn søknader til de bankene du har valg ut, vil disse gå gjennom en automatisk behandling. Det vil si at det ikke sitter en person og behandler søknaden din. Det er en automatisert prosess som gjør jobben. Denne prosessen innebærer at det blir foretatt en kredittsjekk av deg, for å finne ut hvilken betalingshistorikk du har og om opplysningene du har angitt stemmer.

Dersom du har betalingsanmerkninger vil du få avslag på søknaden, selv om du har søkt om et lite smålån. Du vil også få avslag dersom banken mener at du allerede har for mye gjeld eller utgifter i forhold til inntekter. Da kan du eventuelt sende inn en søknad sammen med en medsøker. Medsøker betyr at dere er to som står solidarisk ansvarlig for lånet det søkes om.

Trygg signering med BankID

Papirer kan komme uvedkommende i hendene dersom du sender dem i posten. Derfor har det i Norge blitt innført signering med BankID. Da kan du være trygg på at ingen søker om eller mottar penger i ditt navn.

Når pengene har kommet inn på konto, kan du planlegge turen til Wien og nyttårskonserten. Kanskje du også skal legge inn et besøk av Schloss Schönbrunn, keiserpalasset med det vakre parkanlegget, eller en tur på kafe for å spise Sachertorte?

Dette er kommersielt innhold laget av Østerrike Spesialistens annonseavdeling for Lead Supply A/S.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Gi oss beskjed om du finner at denne eller andre annonser er dårlig merket.