Posted in:

Noen gode tips når du bestiller hotell i Østerrike

Å finne seg et koselig hotell med god standard i Østerrike pleier ikke å være vanskelig. Og for norske feriebudsjetter får du mye for pengene i Østerrike. Her er likevel noen gode tips før du bestiller hotell.

Østerrike har et enormt utvalg av overnattingssteder. Spennvidden gjør at de aller fleste finner bosteder for sin Østerrikeferie som tilfredsstiller budsjett, beliggenhet og standard. Det er ikke alltid like lett å finne frem i jungelen av tilbud, og det er også en del andre faktorer enn hotell standarden som påvirker både tilgangen og prisen på hotellrom i Østerrike.

Bestill i god tid

Østerrike er et velkjent og ettertraktet reisemål for de som er interessert i vintersport. Med over 400 vintersportssteder er også utvalget stort. En ting du skal være oppmerksom på er at hotellprisene skyter i været under helger med sportsarrangementer. Spesielt hvis det foregår for eksempel World Cup i alpint, kan de være vanskelig å få seg en seng å sove i til en overkommelig pris. Det gjelder å være ut i veldig god tid. Hvis du vil holde deg unna Alpint World Cup helgene derimot, sjekk FIS World Cup Calendar Ladies Alpine 2020/21 og FIS World Cup Calendar Men Alpine 2020/21 før du planlegger turen din.

Luksus til nedsatt pris

Selv om Østerrike også har blitt et populært reisemål også sommertid, vil det fortsatt være langt rimeligere å bo på typiske vintersportssteder i for eksempel juni enn i februar. Lech i Vorarlberg, som er kjent for å være et eksklusivt reisemål hvor kjendiser kappes om å vise frem det siste og mest trendy innenfor ski og mote, er langt rimeligere om sommeren. Selv om mange av overnattingsstedene stenger om sommeren vil de som holder åpent tilby langt snillere priser enn de gjør i vintersesongen. Dermed kan man unne seg litt luksus likevel og nyte herlige vandreturer i fjellene rundt Lech.

Så enkelt kan det være

booking.com finner mer enn 30.000 overnattingssteder i Østerrike, og du kan ha din neste ferie dit ferdig booket med noen klikk. Ved å bruke hotellportalen booking.com kan du enkelt holde orden på alle hotellbestillingene dine. Du kan avbestille hvis du finner noe annet til en bedre pris eller vil bytte reisemål underveis. Dessuten har booking.com avtale med hotellene om at de skal tilby samme pris på rommene sine på booking.com som på sine egne hjemmesider. Du slipper dermed å bruke masse tid på å sjekke hjemmesidene til de ulike hotellene. Til sist men ikke minst, ved hjelp av booking.com appen har du alle hotellbestillingene dine med deg på telefonen din. Enklere kan det vel ikke bli.
Booking.com

Dette er kommersielt innhold laget av Østerrike Spesialistens annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Gi oss beskjed om du finner at denne eller andre annonser er dårlig merket.