Samarbeide med østerrikespesialisten.no

© by Arnold Weisz

Foruten vanlige promoteringskanaler som annonsering og sponset innhold på våre reiseportaler, tilbyr vi også en rekke andre måter som vi kan samarbeide på for å profilere din virksomhet.

Hvordan kan vi samarbeide?

• Presse- og FAM-turer
• Produksjon av skriftlig innhold og fotografering for dine egne kanaler
• Rådgivningstjenester innenfor innholdsproduksjon, sosiale medier og blogging
• Deltakelse på eller bemanning av dine stands på reiselivsmesser
• Produkttester og vurderinger
• Markedsundersøkelser

Kjøpssterk målgruppe

De fleste som besøker www.østerrikespesialisten.no leter etter informasjon om Østerrike som feriemål. Når de har funnet et reisemål som de liker vil de naturlig nok vite mer om mulighetene på reisemålet. Våre brukere er ofte på planleggingsstadiet og derfor i kjøpsmodus. Annonseringen av relaterte produkter og tjenester er derfor en viktig del av bruken av vår reiseguide. For våre annonsører betyr dette en effektiv og målrettet promotering.

Vi skreddersyr ethvert samarbeide etter behov og ønske. Med fokus på din merkevare finner vi gode løsninger og bringer deg i kontakt med våre lesere.

Ta kontakt og fortell oss hvordan vi kan samarbeide for å promotere din virksomhet, dine tjenester eller produkter.

Alder

Østerrike Spesialisten - Annonsering

Kanaler

Østerrike Spesialisten - Annonsering

Enheter
Annonsering - enheter -

 

Kjønn

Annonsering - demografi - kjønn

Kommunikasjonsspesialist ARNOLD WEISZ

Kommunikasjonsspesialist ARNOLD WEISZ

Effektiv kommunikasjon er vitalt, uansett i hvilken sektor innenfor næringsliv eller nonprofit organisasjon du tilhører. Du må hele tiden engasjere ditt publikum ved å formidle entusiasme, respekt og tilhørighet til din merkevare. Min oppgave er å tilføre din organisasjon innovasjon, strategier og verktøy for å forbedre og opprettholde dine merkevarebygging.

Mine spesialiteter er:
– Digital kommunikasjon
– Content Marketing
– Destinasjonsmarkedsføring
– Tverrkulturell kommunikasjon

Eksempler på annonsørinnhold

 • Oppsigelse av banklån - gjeldsboken.no

  Posted in:

  Oppsigelse av banklån

  Av Advokat Vidar Sinding / gjeldsboken.no Unnlater skyldneren å betale lånet til avtalt tid, kan banken ha rett til oppsigelse. Virkningen vil være at lånet må innfris i sin helhet, såkalt førtidig forfall. I tillegg til å kreve tilbake hele lånet (lånets saldo), vil betalingsmislighold normalt gi banken rett til å kreve forsinkelsesrente, inkassosalær og […]

 • Søk om smålån - annonsørinnhold

  Posted in:

  Opplev nyttårskonserten i Wien – Søk om et smålån!

  Er du en av dem som alltid får med seg nyttårskonserten fra Wien første nyttårsdag? Kanskje du til og med pynter deg og tar noen dansetrinn over stuegulvet! Nyttårskonserten fra Wien har blitt sendt siden 1939. Alle kan få billetter. De kommer i flere prisklasser, men for å få tildelt ønsket billett må du legge […]