Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Wien – 100 unike opplevelser

Dette er den eneste reiseboken vi har funnet om Østerrike skrevet av nordmenn. Og for en herlig bok om Wien. Et vidt spekter av opplevelser akkompagnert av flotte bilder, som sier reis til Wien fra første til siste side.

Wien – 100 unike opplevelser - boktips fra Østerrike Spesialisten

Forfatterne Knut Olav Åmås og Knut Aastad Bråten tar deg med til både kjente og mindre kjente steder i Østerrikes hovedstad. Ikke uventet er det kapitlene om Kunst og kultur samt Spise og drikke som opptar mest plass i boken, med henholdsvis 23 og 22 tips. Helt fint. Det er jo der du finner essensen av Wien. Videre finner du også informasjon om Uteliv, Shopping, Fine steder, Opplev Wien og Aktiv i Wien. Dermed skulle det meste være dekket for et begivenhetsrikt opphold.

Hver av de 100 tipsene og anbefalingene forfatterne presenterer kommer med en side tekst samt et eller flere bilder. Med andre ord akkurat en passe dose informasjon. Vi synes det er greit at noe overlates til den reisende også. Disse 100 opplevelsene i Wien, samt de du oppdager på egenhånd burde rekke for ikke bare et par turer til Østerrikes fantastiske hovedstad, men til mange besøk.

Beskrivelsene av reisetipsene er godt skrevet og etter bare 8-10 sider, formelig klør det i fingrene etter å hive seg på nettbrettet og bestille en tur til Wien. Du får selvfølgelig også den praktiske informasjonen du trenger for å finne frem, åpningstider og eventuelt en nettadresse, hvis du vil undersøke litt mer på egen hånd.

For de som er på jakt etter masse detaljerte kart, en tysk språkliste eller hotellanbefalinger leter forgjeves. Wien – 100 unike opplevelser er ikke en slik reiseguide. De finner du enkelt på nettet, eller i andre reiseguider. Kjøp deg et godt bykart over Wien sammen med boken før du reiser og kryss av det du har mest lyst til å oppleve. Bevæpnet med boken Wien – 100 unike opplevelser, bykart og du er klar for å gjøre Wien.

Veil. pris: Kr 349,00
Språk: norsk
Ant. sider: 219
Forlag: Kagge
Forfatter: Knut Olav Åmås og Knut Aastad Bråten
Utgitt: 2016
Heftet/Innbundet: Heftet
ISBN: 9788248917878

Klikk på bildene for å se dem større >>
Bestill boken her
Vi samarbeider med Haugen Bok hvor du kan bestille via knappen over på deres nettbutikk. Haugen Bok sine salgsbetingelser gjelder.
Annonser

Share, , Google Plus, Pinterest,